Spoštovani starši učencev, ki obiskujejo podaljšano bivanje!

Bližajo se praznični dnevi in prav pred pričetkom adventnega pričakovanja, si pričnemo okraševati naše domove. Najprej naredimo adventne venčke, ali podobne aranžmaje s svečkami, zelenjem, naravnim materialom, ki ga poiščemo v naravi, najpogosteje v gozdu.  Tako pričaramo praznično razpoloženje in pričakovanje novega, prijetnega, zanimivega in morda še boljšega novega leta. Upanje na boljše nam ne sme nikoli usahniti in božičnega čara ne smemo pozabiti, tudi če več nismo otroci.

Zato vas vabimo na druženje z vašimi otroci, da skupaj z njim pripravite praznično dekoracijo. Delavnice ustvarjalnice bodo v četrtek, 24. novembra, od 14.30 pa do 17.00 ure. Datum delavnic smo spremenili zaradi tega, ker smo malo prezrli datum 1. adventne nedelje, ki je že pred 30. novembrom.
Za vsakega otroka, ki je prinesel prispevek za PB, je pripravljen dekorativni krožnik in štiri svečke. Ostali material boste lahko izbirali po želji, dokler ga bo na voljo. Prav tako bodo pripravljene še delavnice, kjer boste lahko izdelali kak okrasek ali voščilnico.

Z veseljem vas pričakujemo skupaj z vašim otrokom!
Učitelji v podaljšanem bivanju

(Skupno 33 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost