Dragi učenci, drage učenke, spoštovani starši,
na šolo smo prejeli vabilo za sodelovanje na televizijskem dobrodelnem Miklavževem koncertu, ki nam ga je poslala producentka in pevka Marta Zore.

Spoštovani
Vabimo vas k sodelovanju pri snemanju skupne skladbe vseh osnovnih šol, ki jo bodo za televizijski dobrodelni Miklavžev koncert posneli pevski predstavniki vseh osnovnih šol in ne šolski zbori, vsaka šola pa prispeva več pevskih posameznikov starih od 8 do 14 let.
Pevce izbiramo s pomočjo kratkih avdicijskih posnetkov, ki jih otroci posnamejo doma s telefoni in pošljejo na naš mail.
Na mail jim odgovorimo mi.
Vsi potrebni podatki za učence – pevce so v prilogi – VABILO PEVCEM. Posnetke je po e-pošti potrebno poslati do nedelje, 6. 2. 2022.
Vabilo-pevcem-februar-2022

Pokazalo se je, da covid, karantene ipd. ne ovirajo zbiranja avdicijskih posnetkov, saj so pevci o projektu lahko obveščeni tudi preko elektronske pošte, svoj posnetek pa posnamejo doma in ga pošljejo na naš elektronski naslov. S snemanjem in pošiljanjem posnetka doslej nihče ni imel težav.
Nadarjeni pevci bodo s tem dobili priložnost za izjemno glasbeno izkušnjo, s svojim nastopom v skupni skladbi pa bodo pomagali zbirati sredstva za otroke, ki pomoč potrebujejo.
Skladbo je napisal skladatelj Rok Golob.
Miklavžev televizijski koncert je že skoraj 30 let izjemno gledana oddaja, s pomočjo katere so doslej pomagali že mnogim otrokom, zato tokrat vabimo k sodelovanju vaše pevsko nadarjene posameznike in se iskreno veselimo sodelovanja z njimi.
V prilogi se vabilu pridružuje tudi predsednik Rotary kluba.

S spoštovanjem,
producentka  in koordinatorka Marta Zor

(Skupno 58 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost