Mesec december je tudi v šoli malo drugačen, kot v preostalem času. Bilo je kar nekaj posebnih in zanimivih dejavnosti; igra SKRITI PRIJATELJ, pisanje pisem POŠTARJU PAVLIJU, tehniški dan z izdelovanjem vozila na BALONSKI POGON, kulturni dan s predstavitvijo RAZISKOVALNEGA DELA o decembrskih praznikih … Nekaj dejavnosti si lahko ogledate tudi na fotografijah (glej arhiv).
Na tehniškem dnevu je bilo res zabavno, čeprav je bilo pri izdelavi avtomobilčka na balonski pogon kar nekaj težav. Vendar to zdaj ni več pomembno, avtomobilček sem uspela dokončati. Najlepše je bilo, da sem pri delu lahko SODELOVALA S PRIJATELJICO.
Valentina Kaučič


Na tretjem tehniškem dnevu smo morali izdelati avto na balonski pogon. Bilo je zelo zanimivo, ker smo žagali, sestavljali in izvajali različne poskuse glede na število vpihov, vrsto podlage in težo (maso) vozila. Bilo je poučno, ker smo se lahko učili in izdelovali hkrati. Želim si, da bi lahko večkrat delali različne izdelke in se tako učili.
Žiga Haložan

Ta dan je bil zelo poseben, ker smo v tehniški učilnici izdelovali vozilo na zračni pogon. Nekaj pri izdelavi mi nikakor ni šlo, zato mi je pomagala učiteljica. Šli smo v razred in se fotografirali s svojimi izdelki (avtomobilčki). Nikoli ne bom pozabil tega lepega dne. Lepe pozdrave in vesele praznike.

(Skupno 63 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost