Iztekel se je zadnji dan jesenskih počitnic, ki pa so prinesle samo še bolj zaostreno epidemiološko situacijo. Zato je, 30. 10. 2020, ministrica, pristojna za izobraževanje, na podlagi prvega odstavka 105. člena Zakona o začasnih ukrepih za omilitev in odpravo posledic COVID-19 izdala SKLEP o podaljšanju jesenskih počitnic v šolskem letu 2020/2021. Jesenske počitnice, opredeljene s šolskim koledarjem, se s sklepom  ministrice za vse učence podaljšujejo še za en teden, in sicer do 8. 11. 2020.
V naslednjem tednu imate učenci torej podaljšane šolske počitnice, kar pomeni, da šolskega dela sicer ne izvajate, lahko pa se pripravljate na morebitno delo na daljavo. Prav tako lahko tisti učenci, ki ste do sedaj že imeli delo na daljavo, dokončate naloge, ki jih morda niste uspeli dokončati, vsi ostali pa skupaj s starši še enkrat preverite tehnične zmožnosti opreme in povezav, ki jih boste potrebovali pri morebitnem delu na daljavo. V naslednjem tednu vam bomo posredovali dodatna navodila in usmeritve v zvezi z morebitnim delom na daljavo, če ga bo ministrica na podlagi epidemiološke slike odredila. Do takrat pa vam želimo, da dobro izkoristite še ta teden podaljšanih počitnic, ki je pred vami, da boste ob koncu počitnic pripravljeni na vse izzive, ki čakajo na vse nas ob izobraževanju na daljavo.
Ohranjajte stike med seboj in za to uporabite tudi vse komunikacijske kanale, ki jih imate na voljo in jih že znate uporabljati.
Pazite nase in na svoje zdravje.

Lep pozdrav!

Ravnateljica:
mag. Slavica Trstenjak

(Skupno 87 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost