SPOŠTOVANI STARŠI, DRAGI UČENCI!

Pred nami je četrti teden šolanja na daljavo. Na osnovi analize spletne ankete, ki ste jo izpolnjevali, odzivov učencev na izpolnjevanje obveznosti, ki jih določijo učitelji, predvsem pa zaradi priporočil, ki so bila posredovana iz Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport in Zavoda RS za šolstvo, se je tudi naša šola odločila, da nadaljnje šolanje na domu izvajamo po prilagojenem urniku.

Ugotovili boste, da je ta urnik manj obremenjujoč za vas, dragi učenci in posledično pomeni tudi manj nadzora za starše. Vseeno bi vas opomnila, da je potrebno zadane naloge opraviti in redno oddati po navodilih učiteljev. Nekateri boste to morali storiti tudi za nazaj. S prilagojenim urnikom boste seveda imeli za to več možnosti in časa.
Prilagojene urnike sem vam posredovala po eAsistentu, prav tako so pripeti k objavi. So pripravljeni za posamezno vzgojno-izobraževalno obdobje.
Želim vam miren zaključek tedna in veliko prijetnih trenutkov.  Res vam vsem skupaj želim, da se čuvate in ostanete zdravi.

     1. triletje      2. triletje      3. triletje

Ravnateljica: Mag. Slavica Trstenjak

 

(Skupno 349 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost