Življenje nam na pot prinaša različne preizkušnje, naloge in težave. Še dobro, da za vsako stvar na svetu obstaja tudi pot, možnost in priložnost, da vse poslano zmoremo, znamo in želimo reševati. Podobno tako,  kot je rekel Kosobrin v Kekčevem filmu, da za vsako bolezen obstaja zdravilna rožica.
Virus, ki nam je v teh zadnjih dneh tako spremenil način življenja, nas močno preizkuša, a hkrati uči, da se v izjemno kratkem času znamo in zmoremo prilagajati novi situaciji.
Zato bi se vam rada vsem zahvalila, tako vam, učenci, kot tudi staršem, da ste sledili našim usmeritvam in nam prišli naproti.
Naša šola, čeprav je majhna, je na področju IKT tehnologije odlično opremljena. Tudi računalniška podpora med učitelji je izjemna. Ravno zaradi tega in usposobljenosti naših učiteljev, smo si drznili že takoj vzpostaviti izobraževanje na daljavo. Ugotavljam, da nam gre dobro.
Hvala vsem učencem, ki ste se že javili, pokomentirali v forumu, kaj povprašali in seveda opravili tisto, kar vam je bilo naročeno.
Hvala tudi vam, spoštovani straši, da ste naša podaljšana roka v teh prihajajočih dneh.
Spoštovani učenci in sodelavci – ponosna sem na vas!

Ravnateljica mag. Slavica Trstenjak

(Skupno 119 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost