V soboto, 7. aprila 2018 vse starše, sorodnike in ostale vaščane vabimo na ŠPORT ŠPAS: dan druženja in gibanja vseh generacij.

Pomladanski dnevi so lepa priložnost, da obnovimo in okrepimo medgeneracijsko sodelovanje. Zato ste vabljene čim številčnejše družine, da skupaj preživimo sobotno dopoldne. Tudi mi želimo prispevati k navdušenju vas vseh za kvalitetnejše življenje, kamor spadajo vrednote zdravja, gibanja in medsebojnega spoštovanja. Ta dan bomo »Uživali v zdravju« in se veselili, da nekaj postorimo tudi za krepitev osebnega zdravja ter medsebojnih odnosov.

Za učence šole je udeležba obvezna, saj je to delovna sobota po šolskem koledarju, ki ga je določilo MIZŠ. Za učence je ta dan organiziran kot športni dan, če pa bo slabo vreme, bo potekal pouk po ponedeljkovem urniku.

Urejen bo šolski prevoz. Zjutraj čakajo učenci na postajah z zamikom 30 minut od običajnega voznega reda. Odhod domov bo ob 12.30. Za malico učencev bo poskrbljeno v šoli. Kosila ne bo.
Učenci od 6. – 9. razreda bodo športni dan preživeli v Adrenalinskem parku v Mariboru.

ČASOVNICA:
8.20
  Ples s plesno šolo Zeko (1. r – 5 r.)
8.20  Odhod učencev predmetne stopnje v adrenalinski park Maribor
9.00 – 10.00 Športne igre za učence od 1. – 5. razreda in starše (1. r. – 3. r. – šaljive štafetne igre in 4., 5. razred – Med dvema ognjema, Teeball)
10.00  malica- zdrava enolončnica za vse prisotne
10.15 predstavitev nordijske hoje, pohod (pokopališče-Lokavci- mimo nogometnega igrišča-šola)

Spremljajoče dejavnosti: Iz ZD Gornja Radgona bodo med športnimi igrami izvajali meritve krvnega tlaka in krvnega sladkorja.                               

Veselimo se srečanja z vami!

(Skupno 62 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost