Veste, da sedaj že drugo leto sodelujemo v projektu Zmagujemo z vrednotami. Vrednote so vodila v vsakem osebnem življenju, so tisto, kar daje smisel našemu življenju. So vedno tisto, kar je vredno in dobro. Trenutno krepimo sami pri sebi vrednoto »skrb za sočloveka«. To pomeni, da v teh predprazničnih dneh pa tudi vsak dan in kadarkoli v letu,  pomislimo na tiste ljudi in še posebej na otroke, ki pa morda nimajo tega izobilja igrač, kot mi.
Zato vas nagovarjamo, da skupaj s starši doma pregledate svoje igrače in med njimi izberete tiste, ki so še uporabne in bi jih želeli podariti drugim otrokom. Lahko jih tudi kupite, če imate žepnino, ali pa nagovorite starše. Dogovorjeni smo z OO Rdečega križa v Gornji Radgoni, da jim posredujemo te igrače in oni jih bodo dali v darilne škatlice za otroke, ki si teh igrač ne morejo privoščiti.  Torej, to naj bodo stare ali nove družabne igre in druge nepoškodovane igrače (punčke, kocke, avtomobilčki, vse, razen plišastih igrač).
Te igrače boste dali vašim razrednikom do 6. decembra 2017. Verjamem, da bomo skozi osebno dejavnost najbolj krepili vrednoto »Skrb za sočloveka«. K sodelovanju ste prijazno povabljeni tudi starši.

(Skupno 36 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost