Tudi letos bomo kot UNESCO šola v decembru humanitarno razpoloženi. Podobno kot lani smo se priključili mednarodni humanitarni akciji Božiček za en dan, ki bo že četrto leto zapored obdaril otroke iz socialno ogroženih družin. Lani je darila dobilo 8900 otrok iz Slovenije, Kosova, Srbija, Bosne in Hercegovine in Bolgarije.
Naša šola bo letos obdarila Sanjo, 10 let, Lorelai, 8 let, Tiana, 9 let, Konstantina, 9 let in Kevina, 9 let. Za njih bomo pripravili in zavili darila. V ta namen vas prosim, da do petka, 25. 11. 2016 vsak učenec prinese vsaj 1 € ali kakšno darilce. Spisek možnih daril najdete tukaj. Z zbranim denarjem učencev in učiteljev bomo učitelji nakupili primerna darila za naše obdarovance.

Vodja projekta Blanka Mlakar

Več informacij najdete na: www.bozicekzaendan.si, Facebook, Blog .
Lahko pa ste še dodatno dobrodelni!

z donacijo Zavodu 364
Božiček za en dan iz leta v leto presega naša pričakovanja in prispevki prostovoljcev za uresničitev projekta že dolgo ne zadoščajo več. Tako si je letos Božiček našel svoje domovanje v Zavodu 364 – “en” dan na leto smo Božički, vse ostale dni pa se trudimo, da taki projekti ne bi bili potrebni.
Med projektom nastane kar nekaj stroškov: gorivo za Božičkove sani, darilca za dopolnitev pomanjkljivo pripravljenih škatel, priprava neprispelih škatel, pisarniški material, elastike, darilni papir. Stroški postajajo preveliki za nas prostovoljce, zato bi vam bili hvaležni za kakršenkoli prispevek.

Donacijo lahko nakažete na:
Zavod 364
Saveljska 62
1000 Ljubljana
SI56 6100 0001 2081 115 (namen plačila: DONACIJA)

Ob donaciji vsaj 18 € nam to sporočite na naš elektronski naslov:info@bozicekzaendan.si (zadeva: DONACIJA), dopišite še svoj naslov in konfekcijsko številko. V zahvalo bo vašo garderobo popestrila rdeča majčka.

T-Shirt-Hanging-Mockup

z nakupom v spletni trgovini z igračami Singa
Ob nakupu na spletni strani podjetja Singa uporabite čarobne besede “Božiček2016” in 20% protivrednosti vašega nakupa bo šlo v Božičkovo malho za nakup vzgojnih igrač, ki jih bodo uporabili organizatorji za dopolnjevanje škatel. Vi pa si boste s tem pridobili še brezplačno dostavo.

z nakupom v spletni trgovini z darili Gorila Darila
Nakupi unikatna in izvirna darilna na www.goriladarila.si in z vpisom kode »ZABOZICKE« se bo 10% od nakupa direktno utekočinilo v gorivo za prevoz daril organizatorja akcije.

(Skupno 85 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost