V tem šolskem letu smo želeli izvesti zimsko ŠVN, ki bi temeljila na učenju smučanja. Zadnji teden pred odhodom smo izvedeli, da se je smučarska sezona na Arehu zaradi pomanjkanja snega končala. Bili smo malo žalostni. S starši in razredničarko smo se odločili, da izvedemo ŠVN z naravoslovno-športnimi vsebinami. Vse te dejavnosti so bile zelo zanimive. Spoznavali smo drevesa, njihove plodove, liste, iglice, skorjo in reševali učne liste. Spoznavali in iskali smo tudi sledi živali. Bilo je veliko zanimivih športnih dejavnosti.  Ves teden smo sami skrbeli za urejenost naših sob. Dan smo vedno začeli z jutranjo telovadbo, ki se je izvajala zunaj.   

Žiga

V ŠVN, ki smo jo izvajali od 11. – 15. marca 2024, smo spoznali super prijazne učitelje, ki so nam popestrili naše bivanje v domu. Z nami so bivali tudi učenci iz OŠ Log Dragomer, s katerimi smo se spoprijateljili. Naši dnevi so bili vsebinsko zelo pestri, naporni in zanimivi. Naučili smo se, kako se izdelajo bivaki v gozdu in kaj vse moraš upoštevati, da je dovolj varen pred dežjem. Spoznavali smo orientacijo (merilo, legenda, karta) in se orientirali po opisani poti. Najtežji se nam je zdel pohod na Bellevue. Ob večerih in prostem času smo se pripravljali na zaključni večer. Tam smo peli ter plesali. Večer smo zaključili s tombolo in discom. Imeli smo se super.                                                                                                                                                                     

Ela

V ponedeljek, ko smo prišli v CŠOD Planinka, je začelo močno deževati. Naš program smo zato prilagodili in izvajali dejavnosti v telovadnici. Igrali smo ekipno igro štrbunk in se preizkusili na plezalni steni. Ta dejavnost je zelo težka, boleli so me prsti. V sredo nas je z obiskom presenetila razredničarka. Bili smo je zelo veseli.

Vito

V ŠVN mi je bil najbolj všeč adrenalinski park. Tudi hrana je bila dobra.

Luca-Toni, Teo, Alen A.

Všeč mi je bila orientacija in iskanje zaklada. Najbolj pa sem užival, ko smo igrali nogomet.

Alen D.

(Skupno 462 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost