V ponedeljek, 22. januarja se pričenja Teden pisanja z roko, ki bo trajal do petka, 26. januarja. Osrednja tema Tedna pisanja z roko 2024 bo »Zapis časa o nas«. 

Letošnji ambasadorji  Tedna pisanja z roko 2024 so:

  • Iza Sia Login, mag. računalniške informatike, mama mačka Toma, podjetnica in svetovalka.
  • Blaž Koritnik, dr. medicine, nevrolog, tajnik društva Sinapsa.
  • Nik Škrlec, rekorder v pomnjenju, igralec.
  • Osredotočeni bomo na spomine in dogodke, ki so nas zgradili in oblikovali, da se danes take prepoznavamo in opisujemo. Pogovarjali se bomo o pomembnosti pisanja z roko in o pomembnosti čitljivosti pisave. Vzeli si bomo tudi nekaj časa in se opisali:

Kdo sem? Všeč sem si, ker … Kaj me veseli? S kom se rad družim, kaj imamo skupnega? Kdo je moj najboljši prijatelj? Zakaj? Kaj najraje počnem v prostem času, katera zvrst športa mi je všeč? Kakšno glasbo poslušam, katero knjigo sem nazadnje prebral? Na kaj sem ponosen? Za kaj sem hvaležen? Kateri predmet mi je v šoli najljubši? O čem sanjarim, kaj me navdihuje? Kaj najraje jem, kaj najboljše skuham? Katero barvo imam najraje? Po čem si boš zapomnil leto 2023? Kako si praznoval zadnji rojstni dan? Koliko stane vstopnica za kino in koliko kepica sladoleda? Kam si želim potovati? Kdo so moji sošolci in sošolke? Kako si predstavljam prihodnost? Kaj je moj sanjski poklic?

 

(Skupno 14 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost