Učenci 6. razreda smo se odločili, da bomo sodelovali v projektu Sobivanje in sicer z aktivnostjo Torbica presenečenja. Vsak dan v decembru smo izvedli eno dejavnost, s katero smo si popestrili ta mesec: izdelali smo novoletne okraske, okrasili smo jelko, razred, okna, igrali smo družabne igre, skupaj smo brali zgodbe, pisali smo lepe misli, voščila, apele za Amnesty International, ogledali smo si risani film, igrali smo igro Skriti prijatelj in še in še. Pri dejavnostih v razredu so se nam pridružile tudi nekatere učiteljce.

Želeli smo, da se eni naši dejavnosti pridružijo vsi razredi naše šole. Zato smo prosili gospo Marjano, da nam je sešila nogavice, ki smo jih poslali v vse razrede, da bi se učenci povezovali pri krašenju. Našemu povabilu so se odzvali učenci od 2. do 9. razreda. Nogavice so krasile našo jedilnico. Zahvaljujemo se vsem učencem, ki so se odzvali našemu povabilu.

Vsem želimo, da bi izkoristili počitnice za druženje z družino in prijatelji in da bi si ustvarili čim več lepih spominov.

(Skupno 27 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost