V ponedeljek, 27. novembra, smo na šoli izvedli božično novoletni bazar s kulturnim programom, hkrati pa smo zbirali sredstva za šolski sklad. Osrednja misel našega druženja so bile besede, kot so radost, solidarnost, mir, družina, prijateljstvo in dobrota. Kajti, dobro je biti dober. Na prireditvi so se predstavili učenci in učenke naše šole ter otroci iz vrtca pod vodstvom njihovih mentorjev. Njihova ustvarjalnost in talent se nista kazala le na odru, občudovali so ju tudi na stojnicah v ozadju telovadnice. Že v prejšnjem tednu so izpod spretnih rok nastali čudoviti izdelki, ki so že čakali, da se jih ponese v domove in tako pričarajo praznično vzdušje.

Na tem mestu se zahvaljujemo vsem, ki so pomagali pri izvedbi bazarja in kulturnega programa. Skupaj se je za Sklad vrtca in šole zbralo 2417 €. Vsem, iskrena hvala za dar.

Namesto zaključka pa misli: Ena sama beseda, eno dejanje, ena misel lahko drugemu človeku zmanjša trpljenje in mu prinese radost. Raznolikost spodbuja odnose med ljudmi. Dokler smo povezani s svojim srcem, ne bomo zašli.

Fotografije si lahko ogledate tukaj.

Jerica Golob Peterka

(Skupno 88 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost