Spoštovane učenke in učenci, spoštovani starši in skrbniki!
Počitnice se počasi zaključujejo, pred nami je novo šolsko leto. Verjamem, da ste si tako učenci kot starši nabrali novih moči, veliko lepega doživeli in si vzeli čas drug za drugega. Letošnje poletje pa ni bilo samo lepo in brezskrbno. Marsikdo je v množici vremenskih ujm izgubil svoje imetje. Srečni smo lahko, da je našim domovom, tokrat bilo v večji meri prizanešeno.
S poukom pričnemo v petek, 1. septembra 2023, ob 8.00. Učenci od 2. do 9. razreda boste v šolo lahko prišli z avtobusom. Avtobusni odhodi in prihodi so se nekoliko spremenili, zato vas prosim, da si jih ogledate na ŠOLSKI SPLETNI STRANI. Ob prihodu v šolo se preobujete in ob 8.00 se vsi dobimo v telovadnici šole. Po skupnem srečanju v telovadnici sledita uri oddelčne skupnosti in malica. Nadaljujete z dvema urama pouka, po spodnjem urniku.

  3. ura 4. ura
2. razred SLJ GUM
3. razred MAT TJA
4. razred TJA NIT
5. razred NIT TJA
6. razred TIT TIT
7. razred GEO ŠPO
8. razred SLJ BIO
9. razred ŠPO FIZ

Pouk se bo končal ob 11.45, avtobusi vas bodo odpeljali domov ob 12.00. Kosila ta dan ne bo. Starše naprošamo, da za petek v tajništvu najavijo morebitno potrebo po podaljšanemu bivanju (OPB). To storite do četrtka, 31. 8. 2023, do 15.00.  
Učenci bodo gradivo iz učbeniškega sklada prevzeli v petek.
Učence prvošolce starši pripeljete v šolo ob 9. uri. Sprejeli vas bomo zunaj na šolskem dvorišču in vas pospremili v učilnico 1. razreda. Učiteljici vas že nestrpno pričakujeta.

Veselimo se ponovnega srečanja z vami!

Matej Kraner, ravnatelj

(Skupno 64 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost