Spoštovane učenke in učenci, spoštovani starši! Dovolite mi, da vas nagovorim v novi vlogi. V mesecu juliju sem postal ravnatelj osnovne šole dr. Antona Trstenjaka Negova. Na tem mestu sem nasledil našo dosedanjo ravnateljico, mag. Slavico Trstenjak, ki je kar 20 let odlično vodila naš zavod, za kar se ji v imenu vseh zaposlenih zahvaljujem.
Kot vsako leto do sedaj, so tudi to leto šolske počitnice minile prehitro. Verjamem pa, da se vam je uspelo spočiti in si pridobiti moči za novo šolsko leto.
Šolsko leto se prične v četrtek, 1. septembra 2022. Učenci od 2. do 9. razreda boste v šolo prišli z avtobusom, ki bo zjutraj vozil po ustaljenem voznem redu, ki je na vpogled tukaj. Zjutraj se preobujete in ob 8.00 se dobimo v telovadnici šole. Pozdravu ravnatelja sledi ura oddelčne skupnosti in malica. Po malici sledita dve uri pouka po urniku. 

  3. ura 4. ura
2. razred ŠPO GUM
3. razred SLJ SLJ
4. razred DRU LUM
5. razred SLJ TJA
6. razred SLJ SLJ
7. razred MAT MAT
8. razred TJA ŠPO
9. razred BIO FIZ

Pouk se konča ob 11.45, avtobusi vas bodo odpeljali domov ob 12.00. Kosila ta dan ne bo, razen za učence, ki bodo ostali v OBP. Starše naprošamo, da za četrtek najavijo potrebo po podaljšanem bivanju v tajništvo šole. To storite do srede, 15.00.
Učence prvošolčke starši pripeljete v šolo ob 9. uri. Sprejeli vas bomo zunaj na šolskem dvorišču in vas pospremili v učilnico 1. razreda, ki bo pripravljena posebno za njih.

Veselimo se ponovnega srečanja z vami!

Ravnatelj: Matej Kraner

(Skupno 179 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost