Spoštovani starši,

bodočih prvošolčev vabimo vas na roditeljski sestanek in vpis v 1. razred. V šolskem letu 2022/23 bodo v prag šole prvič prestopili otroci, ki  bodo v koledarskem letu, v katerem bodo začeli obiskovati šolo, dopolnili starost 6 let (letniki 2016). Vabila na vpis in roditeljski sestanek bodo starši prejeli po pošti.

Roditeljski sestanek:
Pred vpisom otroka v šolo bi vam radi posredovali prve informacije o šoli, o samem poteku vpisa vašega otroka v 1. razred, razvojnih značilnostih šestletnikov in odgovorili na vsa vaša vprašanja, želje, morebitne bojazni. Roditeljski sestanek bo potekal v petek, 4. 2. 2022, s pričetkom ob 16.30. Zardi trenutnih epidemioloških razmer bo roditeljski sestanek potekal kot videokonferenčno srečanje na spletni aplikaciji Zoom (povezava je na voljo tukaj).

Vpis otroka v šolo:
Vpis bo potekal:
– v ponedeljek, 7. 2. 2022 med 7.30 in 13.00 in 14.00 in 16.00
– v sredo, 9. 2. 2022 med 7.30 in 10.00
Vpis bo potekal v pisarni svetovalne delavke, v 1. nadstropju šole. S seboj prinesite izpolnjen priložen vprašalnik in prijavnico na šolsko prehrano.
Vpisa se udeležite tudi starši, ki nameravate otroka vpisati v 1. razred druge šole.

Zaradi zagotavljanja kar se da varnega vpisa (z vidika preprečevanja okužbe z virusom COVID-19), vas prosimo, da na vpis pridete le odrasli in le v primeru, če ste popolnoma zdravi, ob tem pa upoštevate vse predpisane ukrepe za zmanjševanje tveganja okužbe s COVID-19 (vstopajte v šolo z masko in posamično ter se ne zadržujte v šolskih prostorih).

Dodatne informacije o vpisu otrok so dostopne na naši spletni strani.

Za dodatne informacije in pojasnila smo dosegljivi preko e-pošte svetovalne delavke Urške Pliberšek: urska.plibersek@os-negova.si

(Skupno 30 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost