Kako lahko starši podpremo svojega odraščajočega otroka
Vabljeni, da se v četrtek, 27. 5. 2021 ob 19.30 pridružite na online predavanju o mladostništvu in izzivih vzgoje na otrokovi poti v odraslost, ki je namenjeno staršem otrok 5.-8. razreda. Predavanje bosta vodili mag. psihosocialne pomoči Daša Cek Stepančič in Sara Černe. 

Predavateljici sta del združenja Kognitivno-vedenjsko svetovanje Slovenija. Na Goriškem vodita lastni svetovalnici, v katerih pomoč nudita tudi mladostnikom in njihovim staršem.  Predavanje bo osvetlilo obdobje mladostništva, pomen celostne obravnave mladostnika in izzive sodobne vzgoje na otrokovi poti v odraslost, vključujoč aktualne razmere, ki za mlade predstavljajo posebno breme. Odgovorilo bo na številna vprašanja o starševstvu, vzgoji in družinski dinamiki. Med drugim boste lahko izvedeli tudi, kaj mladostnik potrebuje od staršev in kaj narediti, če kljub vsemu ni tako, kot bi si želeli.
Predavanje je brezplačno, prijava je možna do 25. 5. 2021 na spletni strani Akademije osebne odličnostihttps://akademijaosebneodlicnosti.com/
Število mest je omejeno.

(Skupno 78 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost