Juhuhu, počitnice so tu!

Tako imam čas, da izpolnim obljubo in z objavo nagradim vaše delo, uspehe, prizadevanja v uresničevanju zadanih nalog v času dela na daljavo tudi takrat, ko niste bili prepričani, kako točno je treba nalogo opraviti, izpeljati …

V času šole in dela na daljavo je nastalo veliko zanimivih izdelkov in posnetkov učencev 4. razreda. Večina učencev je pridno in redno nalagalo fotografije obveznih in prostovoljnih izdelkov, nalog, dejavnosti.
Z objavo le teh bi se torej rada zahvalila tako učencem in njihovim staršem, ki so svoje otroke in moja prizadevanja za ustvarjalno, izvirno, unikatno in hkrati v danih okoliščinah izpeljano nalogo podpirali, pomagali, vztrajali ali kako drugače pripomogli, da je bilo delo za šolo na daljavo opravljeno tako kot se za četrtošolce spodobi!

Vso slikovno gradivo je v spletni učilnici za 4. r., tukaj pa so samo izbrani izdelki po moji presoji in kriterijih glede na prizadevnost, trud in uspešnost opravljenih nalog. Tako, zdaj pa grem tudi jaz na zasluženi dopust, četrtošolcem in njihovim staršem ter vsem ostalim naključnim obiskovalcem pa želim veliko užitkov pri ogledu izdelkov!

Galerija.

Pa SUUUUPEEEER POČITNICE!

Razredničarka Majda ROJKO

(Skupno 83 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost