Spoštovani starši.

V imenu raziskovalcev Fakultete za šport Vam posredujem prošnjo ter se Vam zahvaljujem za Vašo pripravljenost po sodelovanju. Sporočilo Vam je bilo poslano tudi preko e-asistenta.
V upanju in želji, da ste vsi dobro, Vas lepo pozdravljam. Vesna Pintarič

Prosimo Vas za pomoč o možnosti sodelovanja v raziskavi o telesni dejavnosti v času pandemije. Otroke so namreč ukrepi za zajezitev pandemije najbolj prizadeli, a verodostojnih in primerljivih podatkov o upadu telesne dejavnosti med njimi v Evropi je premalo. Vsekakor jih je premalo, da bi lahko primerjali učinke različnih ukrepov po državah na telesno dejavnost.

Zaradi tega smo se raziskovalci iz 11 evropskih držav na povsem spontan in prostovoljen način združili v skupino, ki bo v naslednjih dveh tednih poskušala zbrati podatke o telesni dejavnosti osnovnošolske populacije in te izsledke predstaviti odločevalcem na najvišji evropski ravni.

V ta namen smo pripravili vprašalnik, do katerega lahko starši dostopajo na povezavi https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScbmDwnzU-5hT2I59inNIS7m_8ErO0riYNYXM5qKtndp1egpA/viewform?usp=sf_link

V vprašalniku od staršev ne zahtevamo nobenega osebnega podatka niti o njih niti o njihovih otrocih, v priponki pa vam pošiljam tudi seznam vseh vprašanj, ki so zajeti v spletni anketi.

Že vnaprej se zahvaljujem za pomoč, izsledki raziskave pa bodo objavljeni tudi na spletnih straneh www.slofit.org.

S spoštovanjem,
Gregor Starc
Fakulteta za šport

 

 

(Skupno 61 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost