Spoštovani!
Jutri se torej približuje tisti dan, ki smo si ga vsi zelo želeli. Skušali smo v tem času urediti čim več aktivnosti tako, da bomo ob vsem poskrbeli za zdravje vseh. Zavedati se moramo, da je le od nas samih odvisno, ali bomo odgovorni pri upoštevanju teh navodil. Zelo pomembno je, da v  šolo prihajamo le, če smo popolnoma zdravi – mi in naši družinski člani. Ob vstopu v šolo si učenci razkužijo roke in nadenejo masko, ki jo lahko snamejo le v matični učilnici.

Rada pa bi vas še posebej opozorila na dve spremembi, ki sta bili sprejeti zaradi spremenjene okoliščine, na katero nismo računali. Žal  nam podjetje Arriva ne omogoča prilagojenega voznega reda. Želeli smo namreč, da bi učenci zjutraj kasneje prišli v šolo. Vendar so tudi podjetje kot šoferji odgovorni za upoštevanje ukrepov. Če se ne držijo, so sankcionirani.
Zato sporočamo, da bo vozni red tak kot je običajen. Ne bo nobenega zamika na kasnejšo uro. Za učence 1. razreda, ki bodo prišli prej, bo organizirano jutranje varstvo, za ostale pa jutranje dežurstvo. Zato smo se danes na aktivu dogovorili, da se bo pouk pričel ob 7.30. Torej, hitro za tem, ko pripeljeta oba avtobusa učence v šolo. V šoli bodo učenci zaenkrat ostali do odhoda 1. avtobusa, torej do 13.40.
Razredničarke so vam že podale podrobnejša navodila. Prosimo vas, da jih upoštevate.
Upamo, da vas z naknadnimi obvestili nismo preveč vznemirili. Hvaležni smo vam za vašo potrpežljivost.

Ravnateljica: mag. Slavica Trstenjak

(Skupno 58 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost