Spoštovani starši!

Obveščamo vas, da se učenci 1. VIO (od 1. do 3. razreda), v torek, 26. 1. 2021, vračajo v šolo. Vzgojno-izobraževalno delo bo potekalo po modelu C. Prav tako od torka, 26. 1. 2021, ponovno v celoti odpiramo tudi vrtec za vse predšolske otroke. Naprošamo vas, da se vsi skupaj potrudimo, da bo vrnitev otrok in učencev v šolo in vrtec čim bolj varna.

V šolo in vrtec se lahko vrnejo samo zdravi otroci in učenci. Vsekakor želimo, da vsi skupaj še bolj dosledno upoštevamo navodila in priporočila NIJZ, predvsem z namenom, da bodo lahko otroci v vrtcu in učenci v šoli ostali neprekinjeno do konca tega šolskega leta.
Pouk v šolah in dejavnosti v vrtcih se bodo izvajale v tako imenovanih »mehurčkih«, kjer se učenci različnih razredov ali posameznih skupin ne bodo mešali med seboj. S tem bomo preprečevali in dodatno omejevali možnost širjenja okužb. V šoli se izvaja redni pouk in neobvezni izbirni predmet angleščina v 1. razredu. Tudi individualna in dodatna skupinska pomoč se izvajata v šoli ob upoštevanju vseh higienskih ukrepov.
Upamo, da boste naše namere in dodatne omejitve ter priporočila, ki bodo vplivala na izvajanje dejavnosti v vrtcu in pouka v šoli, sprejeli z razumevanjem. Le tako bomo skupaj uspešno omejili širjenja virusa. Verjamemo in zaupamo vam, saj si vsi skupaj želimo, da se nam vsem življenje utiri v normalne tirnice. Zaradi tega pa moramo res medsebojno sodelovati in držati skupaj, ker le tako bomo zmogli.
Za vašo potrpežljivost, se vam resnično iskreno zahvaljujemo, hkrati pa verjamemo v odprto in partnersko sodelovanje tudi v bodoče. Samo potruditi se moramo.
Samo skupaj nam bo uspelo!

Ravnateljica: mag. Slavica Trstenjak

(Skupno 75 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost