Od ponedeljka, 19. 10. 2020, do petka, 23. 10. 2020, poteka za učence od 6. do 9. razreda pouk na daljavo. V času od 26. do 30. 10 2020 bodo jesenske počitnice. Od širjenja bolezni je odvisno, ali se bodo učenci po počitnicah vrnili v šolske klopi ali ne. Obvestilo o poteku pouka po počitnicah vam bomo posredovali najverjetneje zadnji dan počitnic oz. takoj, ko bomo dobili ustrezna navodila MIZŠ.
Pouk na daljavo bo v naslednjem tednu potekal po veljavnem urniku.
Učna gradiva za učence bodo v spletni učilnici.  Po dogovorjenem razporedu bodo potekala tudi video konferenčna srečanja, v katerih vam bodo učitelji lahko posredovali dodatna pojasnila v zvezi z reševanjem učnih nalog.
Učenci so se v zadnjih tednih pripravljali na možnost uvedbe dela na daljavo in so vsi osvojili osnovno znanje uporabe spletnih učilnic ter potrebnih spletnih orodij za tak način dela. Učenci so seznanjeni z dogovorjenim načinom dela in prepričana sem, da bodo odgovorno pristopili do svojih obveznosti.

Drage učenke in učenci od 6. do 9. razreda!
Ti ukrepi, ki se uveljavljajo v naslednjem tednu, so namenjeni varovanju zdravja vseh nas, ne pomenijo pa, da se za vas že v naslednjem tednu pričenjajo jesenske počitnice. Zato vas prosim, da resno in odgovorno pristopite k delu in učenju na daljavo, da ste pri tem odzivni in da sodelujete z učitelji, da se boste v nadaljevanju res lahko veselili počitnic, ko boste lahko za nekaj časa odložili šolsko delo. Obenem vas prosim, da tudi v bodoče še naprej upoštevate priporočila NIJZ za varovanje zdravja. Ne pozabite tudi na nove zaščitne ukrepe, ki so trenutno v veljavi.

Želim vam uspešno delo in upam, da boste po počitnicah spet vsi skupaj z nami v šolskih klopeh.

Nekateri pa ostajamo tukaj, v šoli.  Vas je k sreči več kot tistih, ki bodo imeli pouk na daljavo. Tudi za vas veljajo vsa navodila varnega obnašanja proti okužbi s koronavirusom. Še bolj pozorni bodite na medsebojno razdaljo in na res redno umivanje rok.

Še posebej opozarjamo starše, da v prostore šole in vrtca vstopajo z masko!!!

(Skupno 63 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost