Spoštovane učenke in učenci, spoštovani starši!

Počitniški dnevi se približujejo h koncu in spet bomo skupaj. Šolsko leto se prične v torek, 1. septembra 2020. Verjetno ste spremljali informacije, povezane z začetkom šolskega leta in slišali gospo ministrico, da »gremo v šolo!« Pouk se bo izvajal po t.i.  B modelu, kar pomeni, da se bomo morali držati priporočil NIJZ-ja.  Torej podobno razmeram, v katerih smo šolsko leto zaključili. Osnovne informacije iz NIJZ pred vstopom v šolo si pre

berite tukaj.

Sprejem vseh učencev od 2. do 9. razreda, bo v telovadnici šole, ob skupnem srečanju z učitelji in ravnateljico, ki vas bo nagovorila in podala nekaj osnovnih informacij. Zberemo se ob 8.00.  Pred vstopom v telovadnico razkužite roke.

Sledi ura oddelčne skupnosti in malica ter dve uri pouka po urniku. Kosila ta dan ne bo, razen za učence, ki bodo ostali v podaljšanem bivanju.  Starše teh učencev prosimo, da sporočijo potrebo po podaljšanem bivanju v tajništvo šole.

S seboj si prinesite copate s protidrsno podlago in  šolske potrebščine po zapisanem urniku. Domov si boste odnesli tudi učbenike. Lahko jih boste dvignili od 7.30 ure dalje. V knjižnico boste vstopali na ustrezni razdalji.

URNIK za prvi šolski dan, torek, 1. 9. 2020

                              3.  ura                4. ura

2. razred:         ŠPO                     SLJ       

3. razred:         MAT                   SLJ

4. razred:         MAT                   NIT

5. razred:         GUM                   ŠPO

6. razred:         SLJ                       TIT

7. razred:         NI1                      SLJ

8. razred:         MAT                   DKE

9. razred:         ZGO                     NI3      

Avtobusi bodo zjutraj vozili po ustaljenem voznem redu, iz šole pa bodo avtobusi odpeljali ob 12.00 uri. Spomnimo vas, da je za vožnjo v avtobusu potrebna zaščitna maska za vse otroke.

Učence prvošolčke starši pripeljete v šolo ob 9. uri. Sprejeli jih bomo zunaj na šolskem dvorišču in vas pospremili v učilnico 1. razreda, ki bo pripravljena posebno za njih.

Veselimo se ponovnega snidenja,

ravnateljica mag. Slavica Trstenjak

(Skupno 406 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost