Dragi učenci!
                        Spoštovani starši!

Počitnice so tukaj in verjamem, da zaslužene. Veliko novega in lepega se nam je pripetilo v tem šolskem letu – nova znanja, prijateljstva, bogatejše izkušnje in modrost. Še posebej smo bogati za novo izkušnjo pouka na daljavo. Počitnice nosijo v svoji besedi počitek. Spočijte si, a ne lenuharite. Razprite krila in dajte priložnost vašim talentom in sposobnostim. Učite se biti hvaležni za  drobne stvari, razveseljujte ljubeče osebe okrog vas s pozornostmi. Ni treba veliko. Lahko je že prijaznost, nasmeh, dobra volja iz Kekčeve pesmi.  Lahko je to, da prevzamete kakšno opravilo namesto  staršev. Lahko je to, da ne godrnjate, se ne pritožujete, ne izsiljujete nečesa, kar zahteva odrekanje, ali skrb drugih.

Zvezke in knjige boste pospravili. Morda je dobro, da naredite majhno inventuro tega, kar še potrebujete in kaj je še uporabno iz preteklega šolskega leta. Šolske torbe ni pametno vreči v kot , ker jo boste v septembru spet potrebovali. Ponovno pa vas vabim k branju knjig. Čas počitka preživljati med knjigami je zame nekaj najlepšega, nekaj najdragocenejšega, kar si sama privoščim  v času počitnic. Če je le možno, se skrijem pred ostalim svetom in skrita kot miška v luknjici, uživam  v branju knjige.  Zato si tudi vi pustite na vidnem mestu  kakšno dobro knjigo.

Naj bo poletni čas poln veselja, zanimivosti in zabave, naj bo poln smeha, nagajivosti in uživanja v družbi s prijatelji.  Izkoristite vsak  dan  v izobilju navdušenja nad življenjem, nad vsem tem, kar nam je dano v blagostanje. Toliko vsega lepega je okrog nas. Ne dovolimo si, da vsega tega ne bi videli.

Želim vam lepe in srečne počitnice. Zaslužite si jih!

Ravnateljica: mag. Slavica Trstenjak

(Skupno 70 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost