Zaključili smo tretji teden šolanja na daljavo in prehajamo na četrtega. Vedno bolje gre, vam, dragi učenci in starši in nam, učiteljem. V tednu, ki je pred nami, bo potekal pouk po prilagojenem urniku. Upam, da bo šolski dan manj obremenjujoč in da boste delali bolj sproščeno.

Kot ste lahko te dni že zasledili v medijih, so bile ta teden objavljene nove smernice Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport o izobraževanju na daljavo. Tudi na naši šoli jih upoštevamo, saj menimo, da prispevajo h kvalitetnemu izvajanju učenja v danih razmerah. Ključno v objavljenih smernicah je, da nadaljujemo z vpeljanim načinom učenja in poučevanja, z utrjevanjem in s preverjanjem znanja. V okviru učenja se znanje preverja, kar pomeni, da imata učitelj in učenec informacijo, v kolikšni meri je znanje usvojeno.

Teden, ki je pred nami, bo zaradi bližajočega praznika nekoliko bolj sproščen. Od srede in do petka bomo sledili kulturni dediščini naših babic in dedkov in na nek način tudi vaših staršev. Običajno se je pred velikonočnimi prazniki hiša in okolica pripravila na veliko praznovanje. Zato načrtujemo izvedbo dni dejavnosti. To bo za vas bolj sproščujoče. Zanimive fotografije, ki bodo nastale skozi te dejavnosti, boste poslali po navodilih na ustrezna mesta do ustreznih učiteljev.

Že ob tej priložnosti vam voščim mirne praznike v vaših družinah. Morda bo kakšen zajček skril kaj sladkega za kakšen grmiček.

Sledil bo krajši teden, ki ga bo skrajšal velikonočni ponedeljek. Pa bomo že sredi meseca aprila.

Zahvaljujem se vam za vse postorjeno v domovih, preživite čas sproščeno in ostanite zdravi.

Lepo vas pozdravljam.

Ravnateljica: mag. Slavica Trstenjak

(Skupno 118 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost