Spoštovani starši in učenci!

Zaradi izvajanja ukrepov za preprečitev širjenja nalezljive bolezni COVID19 se na podlagi sklepa Vlade RS št. 18100-7/2020/2 in Odredbe ministra za zdravje o prepovedi zbiranja ljudi v zavodih s področja vzgoje in izobraževanja izvedejo naslednji ukrepi:

  1. S ponedeljkom, 16. 3. 2020, šolo zapiramo, kar pomeni, da ne bomo v šoli fizično izvajali vzgojno-izobraževalnega procesa.
  2. Ukrep je trenutno predviden za 14 dni, torej do 29. 3. 2020. Glede na razvoj dogodkov vas bomo obvestili o morebitnih nadaljnjih ukrepih.
  3. Na šoli smo se odločili, da bomo izobraževanje izvajali na daljavo. Za takšno obliko smo se odločili na podlagi priporočil in v dobro otrok, saj želimo, da bi učenci ostali v stiku s šolskim delom in se pouk ne bi podaljševal v počitnice.
  1. Prosimo, da učence opozorite, da v teh dneh nimajo »počitnic«. Učitelji bodo vstopili v kontakt z učenci in starši. Delo bo potekalo preko e-asistenta, v spletnih učilnicah, z e-gradivi. Vsebine naj bi pripravljali tudi na enem izmed programov RTV SLO. Vsak učitelj bo sproti pripravljal delo in bo v kontaktu z učenci.

Vas, starše, pa prosimo, da nam v teh izrednih razmerah pomagate, kolikor je to le mogoče, s spremljanjem in spodbujanjem učencev.

         Prepričani smo, da nam lahko s skupnimi močmi uspe tudi tak način dela.

  1. Vsi učenci, ki še niso, naj danes pridejo po učbenike, delovne zvezke in druge pripomočke, ki jih puščajo v šoli, da bodo lahko delali od doma.

Ravnateljica: mag. Slavica Trstenjak

(Skupno 45 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost