Petek:
Sami smo si naredili nakit (verižice, zapestnice), opravili zadnje plavanje s preverjanjam in se polni lepih doživetij odpravili na dolgo vožnjo proti domu in že v Izoli stali v koloni zaradi prometne nesreče. Foto utrinki v galeriji.

Četrtek:
Še malo, pa fertik lušno!!! Četrtek smo pričeli in končali s plavanjem. Dopoldan smo preživeli na pikniku, in sicer smo sami očistili, spekli in seveda tudi pojedli sardelice. Popoldan pa smo raziskovali življenje živih bitij v pasu bibavice. Poleg različnih školjk in polžev smo ujeli tudi rakovice. Zvečer smo se odpravili v Portorož in si v Cacau privoščili res dober in tudi dragi sladoled. Točno ob desetih pa prebrali še zadnje poglavje Knjižničarke Mrcine.

Sreda:
Tretji dan je bil najbolj pester, poleg običajnega plavanja, smo obiskali največji in edinstveni vrt kaktusov v Evropi. Popoldan pa smo z ladjico Solinarko spoznavali slovensko obalo z morja in si ogledali mesto Piran. Obiskali smo akvarij z živalmi, ki živijo v našem morju, pozdravili smo Tartinija, svetega Jurija in si privoščili sladoled. Zvečer smo napisali  dnevnik in igrali med dvema ognjema.

Torek:
Drugi dan šole v naravi smo pričeli z dežjem in si izdelali vetrovno rožo. Po plavanju, ki je zakon šole v naravi, pa smo spoznavali zdravilne rastline in si izdelali čarobno vrečko iz blaga z dišavnicami, ki da energijo za delo, ko se ti čisto nič več ne da. Nekateri so prvič v življenju samostojno šivali. Po večerji smo napisali razglednice, dnevnik in se podali v fitnes v naravi.

Ponedeljek:
Po 5 urni vožnji z avtobusom do Lucije, smo peš prispeli do Seče. Najprej smo si ogledali Forma vivo, razstavo kipov iz kamna na prostem, jih risali z obema rokama hkrati ter jih pobarvali z naravnimi barvami. V nadaljevanju smo imeli prvo plavanje, preverjanje plavalnih sposobnosti in igre v vodi. Dan smo zaključili s sprehodom po obali, pisanjem dnevnika in branjem.

Razredničarka Majda Rojko

(Skupno 181 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost