In res smo se. Vse to in še več, ko je v sredo, 27. 3. 2019, osnovna šola dr. Antona Trstenjaka Negova priredila dobrodelni koncert z namenom zbiranja sredstev za Šolski sklad.
Ta dan je privabil množico poslušalcev v šolsko telovadnico, ki se je spremenila v dvorano pravega veličastnega koncerta. Med njimi so bili tudi predstavniki lokalne in občinske skupnosti ter gostje sodelujočih šol v projektu Erasmus+, učitelji iz štirih držav. Veliko lepih in vzpodbudnih besed je na samem začetku povedala ga. ravnateljica Slavica Trstenjak, nato pa oder prepustila ritmu pesmi in plesa.
Letos so nastopili: otroški in mladinski pevski zbor s kar devetimi pesmimi, šolska ansambla 6. in 9. razreda, učenci 1. razreda s pesmico Lili in Bine, učenci 2. razreda s pesmico Pika Nogavička in angleško pesmico Wheels on the bus, učenci 3. razreda z ljudsko Naš dedek, učenci 3. in 4. razreda s pesmijo DO-RE-MI, učenci 5. razreda s spletom slovenskih ljudskih pesmi, učenci 7. in 8. razreda s CUP SONG in devetošolka Quantu s plesno točko.
S svojim glasom, stasom in kitaro je program vmes zapolnil povabljeni gost, Adi Smolar in tako popestril že tako lep večer.
Program je odlično povezovala učiteljica Helena Šamperl Petrovič, denar od prodanih kart pa bo namenjen Šolskemu skladu za različne potrebe in dejavnosti naših otrok.
Zahvala velja vsem in vsakemu posebej za donirani prispevek ter prispevek k uspešnosti našega koncerta. Slikovne podrobnosti si lahko ogledate v fotogaleriji na spletni strani šole.
Odločimo se za dobro, saj vsako majhno dobro delo prekosi velike besede!

Jerica Golob Peterka

 

 

(Skupno 79 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost