V četrtek, 28. 9. 2017, je bilo na šoli izvedeno šolsko tekmovanje iz logike, katerega se je udeležilo 22 učencev od 4. do 9. razreda. Bronasto priznanje so dosegli:
Nina Angelica Rovšček Soto, 4. razred, Maja Trstenjak, 5. razred, Blaž Kaučič, 6. razred, Anej Kramberger, 7. razred, Amanda Breznik, 8. razred, Miha Škoda, 8. razred, Vita Pešić, 9. razred in Tia Nerat Tomc, 9. razred.
Na državno tekmovanje iz logike, ki bo to soboto v OŠ Beltinci, 21. 10. 2017, so se uvrstili Anej Kramberger, Amanda Breznik in Vita Pešić. Čestitamo!

V četrtek, 5. 10. 2017, pa je bilo na šoli izvedeno še prvič šolsko tekmovanje iz razvedrilne matematike, katerega se je udeležilo 16 učencev od 4. do 9. razreda. Bronasto priznanje so dosegli:
Nina Angelica Rovšček Soto, 4. razred, Maja Trstenjak, 5. razred, Anej Kramberger, 7. razred, Qantu Angelina Rovšček Soto, 8. razred in Tia Nerat Tomc, 9. razred.
Posebne čestitke izrekamo devetošolki Tii Nerat Tomc, ki so ji za uvrstitev na državno tekmovanje zmanjkale 3 točke in je zbrala kar 72% vseh možnih točk, kar je izjemen dosežek!

Mentorica čestita vsem učencem, ki so si drznili preizkusiti svoje možgane in se lotili reševanja težkih nalog iz logike in razvedrilne matematike.

(Skupno 135 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost